BENVINGUTS/BIENVENIDOS/WELCOME A IL·LUSTRACIÓ HISTÒRICA SERGI SEGURA

PRODUCTES

PÀGINA PRINCIPAL     QUI SOC     PROJECTES     PRODUCTES   CONTACTE


Els productes que realitzo són il·lustracions d'un gran atractiu i amb un important poder didàctic. Aquestes tenen una àmplia utilitat i serveixen tant per ajuntaments, museus, jaciments, empreses relacionades amb la didàctica i la museografia, i per editorials.

A continuació podeu veure alguns exemples.


Història i arqueologia

Producte ideal per a panells explicatius a jaciments arqueològics, exposicions, publicacions, visites guiades, conferències,...
Es poden adaptar a qualsevol temàtica; per tant serveixen per fer difusió de la història, de les ciències naturals, del patrimoni cultural... 
Es poden realitzar en qualsevol estil pictòric, fins i tot en color digital.
Il·lustracions infantils i juvenils

A partir d'aquest producte es pot mostrar al públic infantil i juvenil, d'una manera atractiva i didàctica, qualsevol temàtica necessària pel seu aprenentatge.


Publicacions didàctiques

Aquestes són publicacions didàctiques, no científiques, dirigides a un públic infantil i juvenil. La temàtica pot ser històrica, patrimonial o cultural.
Es pot entregar el producte finalitzat, amb la realització del text, les il·lustracions, la maquetació i la impressió.Creació i realització de material didàctic

Producte ideal per a tallers didàctics realitzats a escoles, sales expositives,...
A partir del conceptes a mostrar i l'edat del públic al qual va dirigit, s'ofereix un material didàctic, on la il·lustració és la protagonista, per poder manipular i jugar reforçant l'aprenentatge.

Productes en 3D

Il·lustració Històrica Sergi Segura també realitza productes en 3D amb textures bàsiques, el quals són molts útils a l'hora de mostrar elements arquitectònics o determinats objectes.
PÀGINA PRINCIPAL     QUI SOC     PROJECTES    PRODUCTES     CONTACTE