BENVINGUTS/BIENVENIDOS/WELCOME A IL·LUSTRACIÓ HISTÒRICA SERGI SEGURA

PROJECTES2017

- Realitzades les il·lustracions, en color digital, pel nou plànol turístic de Copons (municipi de l'Anoia). Aquestes són, un plànol de la part antiga del poble i els seus elements patrimonials i naturals.
Produït del Consell Comarcal de l'Anoia, amb textos d'Anoia Patrimoni i disseny d'Amorfa.
Podeu descarregar el plànol en PDF http://anoiaturisme.cat/anoia/nou-mapacopons/

Llapis
Tinta
Resultat final- Dues il·lustracions a color, encarregades pel Museu de Premià de Dalt, amb motiu de la inauguració de l'exposició temporal "La transcendència infinita. Mort, vida i art", del 21 d'abril fins a l'1 de juliol.

No us la podeu perdre!!!

- Il·lustracions en blanc i negre per la nova senyalització en el poblat ibèric del Cogulló (Sallent). En total són cinc il·lustracions que reforcen el text dels diversos plafons explicatius.
Més informació del jaciment http://www.sallent.cat/el-municipi/turisme/llocs-dinteres/poblat-iberic-del-cogullo.html


- Col·laboració, amb diverses il·lustracions, al curs "Didàctica del patrimoni cultural" organitzat per la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei" i coordinat pel Dr. Rafael Sospedra Roca, Didpatri, i Carolina Desel Gonzàlez, Museu de Menorca. Curs del 24 al 26 de març.

Les conferències on es mostra alguna de les meves il·lustracions són:
"Les il·lustracions i l'ús del matte painting" Dr. Rafael Sospedra Roca.
"La recreació Històrica (Reenactment)" Georgina Castells Sala.

+ informació http://www.uimir.cime.es/contingut.aspx?idpub=907- Realitzades les il·lustracions, en color digital, pel nou plànol turístic de La Llacuna (municipi de l'Anoia). Aquestes són, un plànol de la part antiga del poble i els seus elements patrimonials i naturals.
És una iniciativa del Consell Comarcal de l'Anoia http://www.anoia.cat/

Esbós del plànol de La Llacuna

Maquetació final


- Projecte iniciat al 2016 i que es va presentar el 20 de febrer del 2017 a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit. Es tracta d'un conte que explica el carnaval de Cunit a partir d'un dels seus personatges més representatius, el Boig Carnaval!!!; amb ell, coneixerem la història del carnaval i el carnaval al Penedès Marítim i, principalment, a Cunit.
Els textos han estat realitzats per Georgina Castells i les il·lustracions per Il·lustració Històrica Sergi Segura.


Aquests dies podeu veure una exposició del conte a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit.
+ INFO http://bibliocunit.blogspot.com.es/2017/02/carnaval-de-cunit-la-casa-den-boig.htmlPÀGINA PRINCIPAL     QUI SOC     PROJECTES     PRODUCTES    CONTACTE


PÀGINA PRINCIPAL     QUI SOC     PROJECTES     PRODUCTES    CONTACTE