BENVINGUTS/BIENVENIDOS/WELCOME A IL·LUSTRACIÓ HISTÒRICA SERGI SEGURA

PROJECTES

PÀGINA PRINCIPAL     QUI SOC     PROJECTES     PRODUCTES    CONTACTE

2018

- Col·laboració a les noves guies arqueològiques presentades pel Museu d'Arqueologia de Catalunya.
Dues il·lustracions en blanc i negre del jaciment ibèric del Cogulló, concretament un dels carrers i un forn comunal, per a la guia dels Ceretans / Lacetans.
Aquestes il·lustracions, amb tres més, es poden trobar als plafons informatius del jaciment.

Portada de la guia
Interior de la guia
Forn comunal
Interior de la guia2017

- Il·lustració a color pel nou llibre "El castell de Subirats. 1100 anys d'història", escrit per Xavier Esteve i Josep Anton Pérez de Tríade Serveis Culturals, amb la col·laboració d'altres autors. També s'han utilitzat les il·lustracions que vaig realitzar pels plafons informatius del castell.
Un llibre que s'ha portat a terme amb motiu de la celebració dels 1100 anys d'aquest castell del Penedès, i que apropa aquest element arquitectònic i arqueològic al municipi de Subirats.
- Realitzades les il·lustracions, en color digital, per la nova entrega de Nuclis amb Encant; en aquest cas del municipi Sant Martí de Tous (l'Anoia). Aquestes són, un plànol de la part antiga del poble i els seus elements patrimonials i naturals.
Produït del Consell Comarcal de l'Anoia, amb textos d'Anoia Patrimoni i disseny d'Amorfa.
Podeu descarregar el plànol en PDF a http://anoiaturisme.cat/anoia/sant-marti-de-tous-la-nova-entrega-de-nuclis-amb-encant/

Plànol sense indicacions
Resultat final


- La Ciutadella Ibèrica de Calafell ja té un nou producte perquè tota la família pugui aprendre i gaudir dels ibers. El nou "Descobrim la Ciutadella" es compon d'un díptic amb una sèrie d'enigmes a resoldre, un annex plastificat d'ajuda i unes solucions finals. Es pot demanar en català, castellà, anglès i francès.
L'encàrrec va consistir en la realització del disseny, els textos i les il·lustracions de tot el material.
Si visiteu la Ciutadella, no us oblideu de demanar-ho!!!
Més informació a http://www.calafellhistoric.org/index.php/noticies/153-arriba-descobrim-la-ciutadella

Il·lustracions a tinta

Procés il·lustracions a color

Díptic

Annex


- Realitzades les il·lustracions, en color digital, pel nou plànol turístic de Copons (municipi de l'Anoia). Aquestes són, un plànol de la part antiga del poble i els seus elements patrimonials i naturals.
Produït del Consell Comarcal de l'Anoia, amb textos d'Anoia Patrimoni i disseny d'Amorfa.
Podeu descarregar el plànol en PDF http://anoiaturisme.cat/anoia/nou-mapacopons/

Llapis
Tinta
Resultat final- Dues il·lustracions a color, encarregades pel Museu de Premià de Dalt, amb motiu de la inauguració de l'exposició temporal "La transcendència infinita. Mort, vida i art", del 21 d'abril fins a l'1 de juliol.

No us la podeu perdre!!!

- Il·lustracions en blanc i negre per la nova senyalització en el poblat ibèric del Cogulló (Sallent). En total són cinc il·lustracions que reforcen el text dels diversos plafons explicatius.
Més informació del jaciment http://www.sallent.cat/el-municipi/turisme/llocs-dinteres/poblat-iberic-del-cogullo.html


- Col·laboració, amb diverses il·lustracions, al curs "Didàctica del patrimoni cultural" organitzat per la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei" i coordinat pel Dr. Rafael Sospedra Roca, Didpatri, i Carolina Desel Gonzàlez, Museu de Menorca. Curs del 24 al 26 de març.

Les conferències on es mostra alguna de les meves il·lustracions són:
"Les il·lustracions i l'ús del matte painting" Dr. Rafael Sospedra Roca.
"La recreació Històrica (Reenactment)" Georgina Castells Sala.

+ informació http://www.uimir.cime.es/contingut.aspx?idpub=907- Realitzades les il·lustracions, en color digital, pel nou plànol turístic de La Llacuna (municipi de l'Anoia). Aquestes són, un plànol de la part antiga del poble i els seus elements patrimonials i naturals.
És una iniciativa del Consell Comarcal de l'Anoia http://www.anoia.cat/

Esbós del plànol de La Llacuna

Maquetació final


- Projecte iniciat al 2016 i que es va presentar el 20 de febrer del 2017 a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit. Es tracta d'un conte que explica el carnaval de Cunit a partir d'un dels seus personatges més representatius, el Boig Carnaval!!!; amb ell, coneixerem la història del carnaval i el carnaval al Penedès Marítim i, principalment, a Cunit.
Els textos han estat realitzats per Georgina Castells i les il·lustracions per Il·lustració Històrica Sergi Segura.


Aquests dies podeu veure una exposició del conte a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit.
+ INFO http://bibliocunit.blogspot.com.es/2017/02/carnaval-de-cunit-la-casa-den-boig.htmlPÀGINA PRINCIPAL     QUI SOC     PROJECTES     PRODUCTES    CONTACTE